Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spørgsmål om tid før alt fodbold udsættes

La Liga - 10. marts 2020
Spørgsmål om tid før alt fodbold udsættes

© FCBN


Der bliver i disse dage talt meget om coronavirus og det har i den grad spredt sig til fodboldens verden, hvor den ene kamp efter den anden udsættes samtidig med at flere mål spilles bag lukkede døre. Lige nu er det et spørgsmål om tid før al europæisk fodbold lukkes ned.

I Italien har man udsat al fodbold i en måneds tid og der tales nu om at både La Liga- og Premier League-kampe skal afvikles uden tilskuere. Realiteten kan blive, at man må lukke helt ned for fodbolden og det er altså noget, som giver enorme udfordringer.

I dag skal Barca mødes med de spanske myndigheder for at drøfte Champions League-kampen mod Napoli. Skal man fylde stadion op med tilskuere, skal kampen spilles uden eller skal man droppe kampen? Spørgsmålene er mange og i dag forventes det, at man kommer frem til en beslutning.

Coronavirus har for alvor taget over og alle fodboldkampe er efterhånden påvirket af situationen. I England taler man også om at spille uden tilskuere eller udsætte kampe, da antallet af smittede vokser dagligt. Der er ingen optimisme at spore og realiteten må man se i øjnene - en lang periode uden fodbold venter forude.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder