Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bliver Barca spansk mester om to uger?

La Liga - 14. marts 2020
Bliver Barca spansk mester om to uger?

©


Som bekendt har La Liga valgt at suspendere kampene i de kommende to spillerunder på grund af corona-udbruddet. Og da UEFA også har suspenderet Champions League, skal Barca altså ikke spille de kommende tre kampe, som de har på programmet.

I stedet er spillerne sendt hjem i egen hule for at undgå at blive smittet af coronavirus og først om to uger ventes de at dukke op på træningsanlægget for at forberede sig til kampen mod Sevilla på udebane. Men der er absolut ingen sikkerhed for, at den kamp bliver afviklet.

De 14 dage er udelukkende en lappeløsning for at se, hvor tingene udvikler sig. Fortsætter coronavirusset som hidtil, eller bliver det værre, så er der ingen tvivl om, at man opretholder suspenderingen af samtlige ligaer. Hvis det ser meget lysere ud om små to uger, så vil man til et møde vurdere muligheden for at åbne ligaerne igen.

I øjeblikket ligner det dog helt sikkert, at ingen kampe bliver spillet om tre ugers tid. La Liga og RFEF mødes om to uger for at drøfte situationen og hvis man ikke har mulighed for at fjerne suspenderingen, så kan det meget vel forventes, at man beslutter sig for at lukke ligaen helt ned og dermed skal en mester kåres.

Spørgsmålet er dog om man kårer en mester, eller om man finder på en anden løsning. Skulle det ske, at man om to uger kommer frem til, at man ikke har mulighed for at fortsætte ligaen og at man derfor skal kåre en mester, så bliver det Barca, som netop nåede at rykke op på førstepladsen inden det hele tog fart og ligaen måtte lukkes ned.

Barca tabte 2-0 til Real Madrid i El Clásico og mistede dermed førstepladsen, men da madrilenerne i runden efter tabte 2-1 til Real Betis samtidig med at Barca hjemme slog Real Sociedad, så snuppede Barca altså førstepladsen tilbage og netop seneste spillerunde kan gå hen og give Barca mesterskabet hvis La Liga beslutter sig for det.

Men lige så intetvidende som man er i Danmark omkring coronavirus og fremtiden, lige så meget i tvivl er man i Spanien og derfor vides det ikke, hvad man kommer frem til. Men lige nu står én ting klart: La Liga og RFEF mødes om to uger for at drøfte situationen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder