Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca melder sig ind i kampen om Leroy Sané

Transfermarked - 19. marts 2020Barca melder sig ind i kampen om Leroy Sané

© Bild


Leroy Sané har længe været sat i forbindelse med et skifte fra Manchester City til Bayern München, men da han pådrog sig en slem skade, gik skiftet til jorden og tyskeren har lige siden kæmpet for at komme tilbage. Nu er udsigten der - men det er et klubskifte højst sandsynligt også.

Ifølge tyske Bild har Sané tre tilbud på bordet: Fra Bayern München, Barca og Real Madrid. Ifølge mediet har Bayern netop haft et møde med Sanés bagland for at forklare, hvordan situationen står til og få mere info omkring Sanés tanker om fremtiden.

Det forlyder, at forhandlingerne og beslutningerne for alvor begynder at tage fart fra den 1. april. Bayern står klar med en 5-årig aftale, men tyskerne skal først forbi Manchester City og overbevise dem om et salg. Pep Guardiola håber på Sané i fremtiden, men træneren er klar over, at konkurrencen er stærk i Manchester Citys trup og desuden har Sané tidligere bebuddet sit ønske om at skifte.

Det bliver vurderet, at Sané kommer til at koste op mod 100 millioner euro uanset hvem der får fingrene i hans underskrift. Hans kontrakt i City løber frem til sommeren 2021, men selv med så få måneder til kontraktudløb, er han bestemt ikke billig taget hans alder og kvalitet i betragtning.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

245,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

559,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder