Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Godt nyt: Rustu Recber er ved bedring

Coronavirus / COVID-19 - 7. april 2020Godt nyt: Rustu Recber er ved bedring

©


I sidste uge stod det skidt til for den tidligere Barca-keeper Rustu Reçber, som blev kørt til hospitalet med coronavrus. Det stod slemt til og ifølge Sport var han i så kritisk en tilstand, at han var i livsfare. I dag har han det heldigvis bedre.

Man hører rigtig meget dårligt om coronavirus, for det er en forfærdelig virus, men oftes drukner de positive historier i denne negative tid, men nu er én af dem sluppe ud. Rustu Reçber har således lagt indlagt i nogle dage og på grund af omstændighederne har hans egen familie ikke måtte besøge ham.

Ifølge CNN blev han kørt på et nærliggende hospital for at blive tilset, men det stod hurtigt klart, at det var en farlig situation. Han blev derfor indlagt og holdt under observation, men nu meddeler CNN, at han har det bedre og er uden for livsfare.

Ifølge Sport, som har fulgt sagen, han Rustus kone endnu ikke givet en update på den positive nyhed, men det er forhåbentigt fordi de nyder livet sammen efter en hård omgang, hvor end ikke hans egne børn måtte se ham - netop på grund af frygten for at han kunne smitte sin egen familie.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder