Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Næsten umuligt at vinde alle kampe

La Liga - 20. juni 2020Setién: Næsten umuligt at vinde alle kampe

© FCBN


I aftes var Barca på besøg på Sanchez Pizjuan for at dyste med Sevilla og helt som ventet fik catalanerne kamp til stregen selvom Sevillas indstilling til kampen bestemt ikke var som den plejer at være når de spiller hjemme. En betondefensiv blev sat op og det fik de ét point ud af.

Det betyder, at Barca ikke længere selv kan afgøre mesterskabet, da Real Madrid nu har én kamp i hånden og er tre point bag catalanerne. Skulle det hele ende á point, så kan madrilenerne lade sig kåre som mestre, da de er bedre end Barca ren indbyrdes. Quique Setién tror dog ikke at Real Madrid vinder alle kampe.

- Vi vidste, at det ville blive næsten umuligt at vinde alle resterende kampe. Jeg er ikke tilfreds, men et point er bedre end ingenting. Jeg tror, at Piqués ord kom som led af frustration og at han fortryder i morgen (i dag, red.)

- Vi overvejede at sende Ansu Fati på banen, det havde måske været godt, men beslutningerne skal træffes. Sevilla er en svær modstander og at samle for mange offensive spillere gør dig svagere bagude. Der er mange kampe tilbage og det bliver svært for både os og Real Madrid at hente maximum point. Jeg er optimistisk - men vi må se.

Setién slog også fast, at Braithwaites fart betød, at danskeren startede inde foran Antoine Griezmann. Sandheden er bare, at Setién læste kampen helt forkert, da Braithwaite på intet tidspunkt fik rum at løbe i hvorfor han aldrig fik udnyttet sin fart. Da Griezmann blev skiftet ind tog hans udgangspunkt i venstre side af angrebet og derfra har han næsten aldrig leveret noget - det samme var tilfældet i går. Altså to angribere, hvor Setién havde læst situationen forkert.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder