Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca skal overhale Real Madrid i aften

La Liga - 30. juni 2020Barca skal overhale Real Madrid i aften

©


Hvis man ikke kan vinde ude mod 16.-pladsen i La Liga, så får man problemer med at vise, at man er mesteskabet værd. Barca har dummet sig rigtig mange gange i denne sæson og seneste blev det kun til 2-2 mod Celta Vigo hvorfor Real Madrid gik to point foran catalanerne.

Real Madrid ser bomstærke ud og får deres point mens Barca smider point kamp efter kamp på udebane i disse tider. I aften gælder det hjemmekampen mod Atletico Madrid og selvom mesteskabet er i hænderne på Real Madrid, så har Barca ikke råd til at tabe. Og det har Quique Setién i den grad heller ikke.

Man skal ikke have en høj IQ for at se, at Quique Setién ikke har formået at ændre særlig meget siden sin ankomst. Men situationen er som den er og i aften gælder det endnu en svær kamp når Atletico Madrid gæster Camp Nou. Det plejer at blive en seværdig kamp, men for Barca handler det ikke længere om at spille flot - sejren skal i hus koste det hvad det vil.

Hvis Barca henter sejren i aften vil de gå et enkelt point foran Real Madrid og dermed genindtage førstepladsen. Dertil skal de håbe, at Real Madrid taber torsdag aften hjemme mod Getafe hvilket i sig selv er usandsynligt, men håbet er alt, hvad Barca kan holde om lige nu.

Barca og Atletico Madrid støder sammen i aften klokken 22.00. Du kan se startopstillingerne her på BarcelonaFC.dk en time før kick off.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder