Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

3.000 Barca-trøjer på lægterne i aften

La Liga - 30. juni 20203.000 Barca-trøjer på lægterne i aften

© FC Barcelona


Normalt er Barca-spillerne aldrig alene på Camp Nou når der er kamp, men i disse coronatider er der adgang forbudt for tilhængere, og derfor har klubben fundet på et koncept, der skal symbolisere klubbens fans i en tid, hvor man altså kan se fodbold på stadion.

'We All Play' er et koncept, som Barca har sat gang i og som symbolsk viser klubbens fans på lægterne i form af en personlig Barca-trøje på stadion. På den måde bliver spillerne mødt af 3.000 trøjer fremfor tomme sæder nå de går ind til den vigtige kamp i aften mod bomstærke Atletico Madrid.

Med bare seks kampe i ligaen tilbage at spille er der tre uhyre vigtige point på spil i aften. Barca kan ikke skabe en tifo, som de ellers plejer med 90.000 tilskuere, da tilhængerne ikke må komme på stadion, så man har bedt fans rundt om i verden købe en trøje, så den kan blive sat op på et sæde på Camp Nou.

Her fik man muligheden for at købe en trøje med sit eget navn og med sloganet 'We All Play' på. På grund af coronavirussen har det ikke været muligt at indsende trøjer og desuden benyttes trøjer fra før coronavirussen heller ikke. Man har taget alle regler i brug for at undgå at coronasmitte. En del af indtægten af trøjesalget går til projekter, der har til fordel at kæmpe mod coronavirussen igennem Barca Foundation.

Når kampen er slut vil alle trøjer blive vasket og desinficeret og slutteligt sendt hjem til sin ejermand, der i første omgang valgte at købe trøjen til kampen. Desuden har Barca gjort ekstra meget ud af det således at hver enkelt fan har fået en e-mail med et link, hvor de kan se helt nøjagtigt hvor trøjen er placeret på Camp Nou i aften.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder