Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid trækker fra: Fire point foran Barca

La Liga - 3. juli 2020Real Madrid trækker fra: Fire point foran Barca

© fcbarcelona.com


Mesterskabschancerne i Barca er tæt på nul. Man har dummet sig mod Sevilla, Celta Vigo og Atletico Madrid inden for kort tid og det har Real Madrid udnyttet således at de nu har overhalet Barca og gået hele fire point foran. Under coronapausen tilhørte førstepladsen Barca.

Real Madrid står i en guddommelig position til at hente mesterskabet, da de ikke bare er fire point foran, men også er bundsolide og samtidig er de bedre end Barca rent indbyrdes. Quique Setién har efter alle tre kampe med pointtab udtalt, at man skal vinde resten af sine kampe - men motivationen synes tabt når man ser spillet på banen, hvor der mangler stort set alt.

I aftes fik Real Madrid en chance for at rykke fire point foran Barca, da Getafe kom på besøg. Madrid-opgøret endte med en 1-0-sejr til Real og de kan i dag stå op til en opdateret tabel der viser, at de nu har 74 point mod Barca 70 - med kun fem runder og 15 point at spille om. Det er altså meget tæt på at være afgjort i Spanien og det kan man næppe være tilfredse med i Barca, som ellers længe har haft chancen for at afgøre det hele selv.

Real Madrid kan altså tillade sig at tabe en af de sidste kamp uden det får konsekvenser. Deres sværeste kamp på papiret er ude mod Athletic Bilbao, men pludselig kan Barca ikke længere bruge et pointtab til noget - skulle Real Madrid tabe på San Mamés, så vil de stadig være foran catalanerne.

For Barca skal man fokusere på at vinde de sidste kampe og tro på chancen, men samtidig spille sig varm til Champions League, hvor intet kommer gratis.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder