Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan starter Barca i aften

La Liga - 19. juli 2020Avis: Sådan starter Barca i aften

©


Der er intet at spille for og Quique Setién har truffet den beslutning, at han har taget flere B-spillere med sig til Vitoria selvom B-holdet spiller en vigtig kamp i dag mod Valladolids B-hold. Derfor forventes det også at man giver dem spilletid.

Ifølge Sport kommer Ronald Araujo ind i startopstillingen for karantæneramte Piqué. Han skal spille sammen med Lenglet mens Alba og Semedo tager sig af kanterne. Semedo har manglet ekstremt meget slutprodukt mens Jordi Albas niveau slet ikke har været som man kender det - hans afløser Junior er i karantæne.. På midtbanen kommer Roberto ind sammen med Busquets mens Vidal spiller for karantæneramte Rakitic.Oppe i angrebet spiller Messi sammen med Suárez og Ansu Fati. Det betyder at Braithwaite med al sandsynlighed igen må tage plads på bænken efter en anonym indsats mod Osasuna, hvor han dog heller ikke fik meget at arbejde med.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Araujo, Lenglet, Alba, Roberto, Busquets, Vidal, Messi, Suárez og Ansu Fati

Piqué, Rakitic og Junior Firpo er ude med karantæne mens Umtiti, Dembélé og Griezmann døjer med skader. Kampen sparkes i gang klokken 17.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder