Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca B møder Badajoz i playoffs

Nyheder - 21. juli 2020Barca B møder Badajoz i playoffs

© FC Barcelona


Barca B skal møde Badajoz i den anden runde af playoff-kampene om oprykning til Segunda A. Kampene afvikles i Andalusien og kampen mod Badajuz spillet torsdag på Municipal Stadium klokken 20.00. Vinderen kvalificerer sig direkte til finalen om oprykning - så der er tale om en decideret semifinale.

De andre kampe, som også spilles torsdag, står mellem Castellön og Peña Deportiva, Atletic Baleares og Cornellá samt Cultural Leonesa og Sabadell. Badajoz indledte ved at slå Athletic B fra pletten efter 1-1 i ordinær og forlænget spilletid. Det er desuden andet år i træk, at Badajoz skal spille playoff-kampe og med deres 4-2-3-1 formation har de formået at sikre et snit på 0,9 mål lukket ind pr. kamp hvilket er fremragende.

I ligaen vandt de 49 point efter 14 sejre og syv uafgjorte. De scorede 37 mål undervejs og baskeren Gorka Santamaria var topscorer med 10 kasser. Badajoz er ikke et typisk bold-fikseret hold - de nyder godt af højt tempo, hvor bolden typisk skifter ejermand. De ligger på 51% boldbesiddelse i gennemsnit og skyder næsten 10 gange på mål pr. kamp.

I Copa del Rey slog de Eibar og Las Palmas ud hvilket fortæller meget om deres styrke. Barcas Monchu satte nogle ord på den kommende kamp mod Badajoz.

- Kampen mod Valladolid var meget svær. Vi vidste, at de havde gode angribere og det gjorde alt svært for os. Badajoz er en svær modstander og de har lige spillet en god kamp mod Athletic B, men vi ved, hvad vi skal stille op.

- Vi ved, at kun de bedste spiller her og det har vi vist. Jeg er glad for holdets attitude. Alle mand er fokuserede og klar til kamp på torsdag og vi kommer til at tage det skridt for skridt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder