Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Èn Barca-spiller ramt af coronavirus

Coronavirus / COVID-19 - 12. august 2020Officielt: Èn Barca-spiller ramt af coronavirus

© FCBN


Barca bekræfter her til formiddag, at én spiller i truppen er ramt af coronavirus. Klubben har ikke sat navn på spilleren, men der er tale om én af de ni spillere, som i dag indleder pre-season forud for næste sæson. Spilleren har ikke været i kontakt med førsteholdet og døjer ikke med nogle symptomer.

- Efter PCR-tests tirsdag eftermiddag af de ni spillere, som indleder pre-season, er én af dem blevet testet positiv for Covid-19. Den ramte spiller er ved godt helbred og er nu isoleret i sit hjem, fortæller Barca på sin hjemmeside og følger op:

- Klubben har informeret sundshedsmyndighederne og desuden skal alle, som har været i kontakt med spilleren, gennemgå en test. Spilleren har ikke været i kontakt med spillerne fra førsteholdet, som planlægger en tur til Lissabon i morgen.Følgende ni spillere blev testet
Pedri, Trincão, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda og Oriol Busquets

Hvilken der af disse spillere er blevet ramt af coronavirus vides endnu ikke, men det varer næppe længe før de spanske medierne får opsnappet den information. Spilleren døjer ikke med nogle symptomer, men er altså blevet ramt af coronavirus og derfor er hans pre-season sat på pause.

Barca meddelte for nyligt, at de nævnte ni spillere skal møde ind til lægetjk tirsdag og onsdag før træningen påbegyndes torsdag. Klubben har med vilje adskilt dem fra førsteholdstruppen, som forbereder sig til Champions League-kampen mod Bayern München fredag aften. Derfor har intet været planlagt på samme tid mellem de ni spillere og den øvrige trup - og det har været et godt og vigtigt træk.

Ifølge Mundo Deportivo blev førsteholdsspillerne også testet for covid-19 i går og her var samtlige resultater negative.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder