Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: City afviser Barca-bud på Eric Garcia

Transfermarked - 9. september 2020
Avis: City afviser Barca-bud på Eric Garcia

©


Barca håber på, at man kan hente den spanske landsholdspiller til klubben denne sommer, men i første omgang var det ikke nok for Manchester City, som er klar på at forhandle, da Garcia har gjort det klart, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med englænderne.

Ifølge Sport har Barca budt otte millioner euro plus to millioner euro i variabler - altså en pris, der kan løbet op i samlet 10 millioner euro, men der skal mere til, har Barca fået at vide. Til at starte med startede City med en pris på 40 millioner euro, men det bliver aldrig aktuelt.

Garcias kontrakt udløber om et år og han har ingen intentioner om at blive i City og derfor skal City forhandle en pris hjem denne sommer medmindre de vil se Garcia gå gratis til næste år. Derfor får de aldrig 40 millioner euro for ham. Garcia forlod Barca i 2017 og nu vil catalanerne have ham tilbage, men de kommer ikke til at betale hvad som helst.

City har egentlig forsøgt at overtale Garcia til at blive, men han er fast besluttet på at rykke til Barca denne sommer og derfor var Pep Guardiola også offentligt ude og slå fast, at Garcia ikke har planer om at forlænge sin City-kontrakt. Spanske medier spekulerer i, at de to klubber finder hinanden på mellem 15-20 millioner euro - men i så fald vil Barca ikke have inkluderet nogle variabler ind i aftalen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder