Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca møder Sevilla den 4. oktober

La Liga - 26. september 2020




Lørdag kunne La Liga løfte sløret for spilletidspunkterne for runde fem i turneringen. Det bliver dog kun Barcas tredje ligakamp, da de har siddet over i de to første spillerunder på grund af deres deltagelse i Champions League. Netop af den grund træder de først ind i turneringen i aften hjemme mod Villarreal.

Kampen mod Sevilla er placeret i runde fem og den kamp afvikles søndag den 4. oktober klokken 21.00. Kampen spilles således tre dage efter at Barca har været en tur forbi Balaidos og mødt Celta Vigo - den kamp spilles den 1. oktober klokken 21.30, så det bliver et tætpakket program, som Barca bevæger sig ind i hvor ingen kampe er lette.

Med den seneste bekræftelse betyder det, at Barca nu kender tidspunkterne for de kommende tre kampe: I aften klokken 21.00 mod Villarreal, den 1. oktober klokken 21.30 mod Celta Vigo og den 4. oktober klokken 21.00 mod Sevilla. Herefter møder man Getafe, Real Madrid, Alavés, Real Betis og Atletico Madrid, hvor Suárez med al sandsynlighed er kørt godt ind på holdet og klar til kamp mod sin tidligere klub.

Se det fulde program her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca møder Sevilla den 4. oktober

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder