Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca er tættere på bunden end toppen i La Liga

La Liga - 2. november 2020




Det har ikke været godt under Ronald Koeman i La Liga. Ingen er i tvivl om, at den historisk ringe start skal der rettes op på lige straks. Ikke siden sæsonen 2002/2003 har man haft sølle 8 point i løbet af de første seks kampe, som ellers kan give 18 point. Det eneste heldige er, at Barca kun har spillet seks kampe mens flere af holdene foran har spillet 7 eller 8.

Tager man et kig på tabellen, så befinder Barcas sig helt nede på en uvant 12.-plads hvilket faktisk er tættere på bundholdet end topholdet i La Liga. Valladolid ligger og roder rundt med tre point på sidstepladsen efter syv kampe, men møder Villarreal på udebane i aften. Hvis Valladolid vinder, så er Barca kun tre point fra sidstepladsen og samtidig har man hele ni point op til førstepladsen.

Det fortæller i virkeligheden alt om den sæsonstart, som man har fået funder Ronald Koeman og selvom man naturligvis kun var centimeter fra at vinde mod Alavés lørdag aften, så fik man kun ét point med sig og man har derfor vundet to, spillet to uafgjort og tabt to i løbet af seks kampe med en målscorer på bare 10-6.

Førstepladsen hedder lige nu Real Sociedad med 17 point og en flot målscorer på 18-4. Det er kun Atletico Madrid (2) som har lukket færre mål ind, og så har ingen hold i øvrigt scoret flere mål end baskerne, som kan være yderst tilfredse med deres sæsonstart.

Det varer ikke længe før Barca er i aktion i Champions League igen, hvor de har vundet to ud af to kampe, men i La Liga halter man gevaldigt efter og spørgsmålet er om holdet kan rejse sig efter så skuffende en start. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er tættere på bunden end toppen i La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder