Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dest med mod Osasuna trods muskelproblemer

La Liga - 28. november 2020




Dest med mod Osasuna trods muskelproblemer

© Alex Caparros | Getty Images


Barca tager i morgen eftermiddag imod Osasuna i La Liga, hvor man er pisket til sejr efter en katastrofal ringe start på ligaen i denne sæson. Op til kampen har Sergino Dest haft muskelproblemer siden kampen mod Dynamo Kiev, men han trænede fuldt ud med lørdag.

Ved lørdagens pressemøde bekræftede Ronald Koeman, at Dest har døjet med småproblemer, men det har ikke holdt amerikaneren fra at træne med på normal vis og i morgen beslutter Koeman sig om han vil bringe Dest i spil, som netop har fået en kæmpe chance på højrebacken efter at Sergi Roberto blev skadet.

Truppen mod Osasuna
Ter Stegen, Dest, Busquets, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Junior, Iñaki Peña og Mingueza.

Værd at bemærke er det at Frenkie de Jong og Lionel Messi er udtaget efter at de begge blev sparet i midtugens kamp mod Dynamo Kiev. Sergio Busquets er klar igen efter sin skade og så er Mingueza igen udtaget og han forventes at få spilletid i morgen.

Kampen mod Osasuna sparkes allerede i gang søndag klokken 14.



Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder