Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Hele Barca-truppen er negativ for coronavirus

Coronavirus / COVID-19 - 5. januar 2021
Officielt: Hele Barca-truppen er negativ for coronavirus

©


Der var kedelige nyheder i aftes, da Barca pludselig tæt ved midnat meddelte, at to mand fra trænerstaben var blevet ramt af coronavirus og derfor sendt hjem i isolation. Derfor blev både dagens træning rykket ligesom også Ronald Koemans pressemøde forud for morgendagens kamp mod Athletic Bilbao blev rykket.

Oprindeligt skulle holdet træne klokken 11 med pressemøde klokken 13, men det er blevet rykket som følge af omstændighederne i aftes. Til gengæld var der gode nyheder tirsdag eftermiddag, da Barca kunne bekræfte, at hele truppen er blevet tester for coronavirus og her var den positive nyhed, at alle mand var negative.

Det betyder, at træningen finder sted klokken 18 med Koemans pressemøde efterfølgende klokken 19.45. Derfor er kampen mod Athletic Bilbao ikke i fare for at blive aflyst, selvom man i et kort øjeblik kunne have anelsen for en aflysning, da spillernes coronatests først skulle give svar.

Barca møder i morgen klokken 21 Athletic Bilbao på udebane. Kampen var egentlig programsat til runde to, men er altså blevet rykket frem til i morgen. Det betyder, at Barca tager hul på én af de kampe, som de har været bagude med hele sæsonen. En sejr vil sende catalanerne op på en øjeblikkelig tredjeplads.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder