Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Tusquets vil udsætte præsidentvalget

Præsidentvalg 2021 - 12. januar 2021




Der hersker fortsat kaos på de interne gange i Barca selvom Bartomeu er ude af klubben. Under normale omstændigheder skal en midlertidig præsident udelukkende fokusere på den daglige drift samtidig med at han sætter gang i et præsidentvalg hurtigst muligt - men den midlertidige præsident, Carles Tusquets, ønsker at udsætte valget, erfarer Mundo Deportivo.

Det vil han fordi, at han ikke mener, at det er forsvarligt at afholde et præsidentvalg midt i coronakrisen. Joan Laporta, som er den absolutte favorit både før og efter at han har samlet sine stemmer til at blive præsidentkandidat, har bedt om at få et møde med Tusquets.

Laporta har et ønske om at mødes med Tusquets og få forsikret, at præsidentvalget afholdes den 24. januar som hidtil planlagt. Laporta er ikke i tvivl om, at man sagtens kan gennemføre valget under skærpede forhold og med respekt for myndighedernes anbefalinger. I den anden lejr hos Emili Rousaud, som lige præcis fik nok stemmer før valideringsprocessen, ønsker valget udsat.

Rousaud var den kandidat, som fik færrest stemmer, men som klarede sig igennem nåleøjet. Han er endnu ikke sikret, da stemmernes gyldighed skal valideres. Han ønsker dog at få udsat præsidentvalget, da han heller ikke mener, at det er forsvarligt i disse tider. Victor Font, som også er med i kampen om præsidentposten ønsker at gennemføre valget men hvor man først og fremmest fokuserer på helbredet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Tusquets vil udsætte præsidentvalget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder