Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Finalen: Kun Piqué og Coutinho bliver hjemme

Spansk Supercup - 16. januar 2021




Finalen: Kun Piqué og Coutinho bliver hjemme

©


I morgen aften er der spansk Super Cup finale når Barca og Athletic Bilbao brager sammen i Sevilla. I den forbindelse er Barcas spillere stået tidligt op, da de allerede her til morgen flyver til Sevilla. Planen er nemlig at træne på Estadio La Cartuja de Sevilla, hvor finalen spilles.

Barca meddeler i den forbindelse, at hele truppen - inklusiv de skadede spillere - rejser med til Sevilla dog uden Gerard Piqué og Philippe Coutinho, som fortsætter deres genoptræning. Det betyder dog ikke at alle mand er spilleklar, men at man ønsker at samle hele truppen for at stå sammen forud for finalen og fejre sejren såfremt man vinder pokalen.

Det bliver først efter træningen, at Ronald Koeman udtager sin trup og her bliver det blandt andet spændende at se, om Lionel Messi figurerer på listen. Han sad ude af semifinalen mod Real Sociedad med ubehag og trænede heller ikke med fredag. Umiddelbart tyder intet på, at han er klar til kamp, men måske har man en plan, som skal overrasker baskerne i finalen.

B-spillerne Iñaki Peña, Ilaix, Mingueza og Konrad rejser i øvrigt også med.

Spillerne indleder rejsen til Sevilla


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder