Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Suárez: Selvfølgelig vil jeg diskutere med Messi

La Liga - 5. februar 2021




Når Barca til maj møder Atletico Madrid vil Luis Suárez højst sandsynligt være på banen. Det var han ikke senest de to hold mødtes på grund af coronavirus, men han er ikke i tvivl om, at han på banen forsvarer Atletico Madrid ligesom Messi vil forsvare Barca - og derfor vil de to gode venner naturligvis komme til at diskutere, som alle spillere gør det.

- Da Barca gjorde det officielt, at de ikke regnede med mig længere, begyndte snakken med Atletico Madrid og Diego Simeone sammen med Miguel Ángel. Koeman ringede til mig og sagde, at klubben ikke regnede med mig mere, fortæller Suárez i et interview ifølge Mundo Deportivo og følger op:

- Barca fortalte mig, at jeg ikke skulle møde op på træningsanlægget for at træne, men jeg slog fast, at jeg er på kontrakt med klubben og derfor havde jeg tænkt mig at træne. Jeg fik ingen forklaring. Jeg blev kun fortalt, det var trænerens beslutning.

adnordic

- Det er ikke kun Messi, som ikke forstår beslutningen. Der er mange som ikke forstår det. Jeg ønskede ikke at blive et problem selvom det selvfølgelig ramte mig hårdt, at jeg pludselig skulle væk fra Barca.

- Jeg talte med Messi for nyligt. Han var glad for deres sejr mod Granada. Han er verdens bedste fodboldspiller og når han vælger at stoppe, så stopper han. Han har retten til selv at bestemme over sin egen fremtid.

- Selvfølgelig kommer jeg til at diskutere med Messi når Barca og Atletico Madrid mødes. På banen er vi rivaler mens vi er gode venner udenfor banen.

Desuden slog Suárez igen-igen fast, at hverken han eller Messi havde et dårligt forhold til Griezmann da han kom til klubben. I dag gør Suárez det forrygende for Atletico Madrid mens Griezmann for alvor er ved at finde formen i Barca med seks mål og seks assist i indeværende år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Selvfølgelig vil jeg diskutere med Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder