Annonce


Annonce

Annonce

Gündogan: Messi er min favorit

Nyheder - 14. februar 2021




En af de absolut varmeste spillere i denne sæson er Ilkay Gündogan. Manchester City-spilleren bliver bare ved med at score selvom det ikke er hans primære opgave og i går scorede han to ud af Citys tre mål i sejren over Tottenham.

Til Sky Sports Mexico blev han spurgt ind til sin favoritspiller og selvom det er svært at vælge, så endte han med at udpege Lionel Messi.

- Det er et svært spørgsmål, men jeg vil nok sige, at Lionel Messi er min favoritspiller. Det er fantastisk at se ham spille og heldigvis kan vi fortsætte med det. Der er selvfølgelig andre gode spillere jeg husker som Zidane og Ronaldinho. Jeg har set mange stjernespillere i min tid, men hvis jeg skal vælge én, så er det Messi, fortæller Gündogan.

Gündogan havde faktisk muligheden for at spille sammen med Messi, da Barca var interesseret i ham mens han stadig spillede for Dortmund. Det endte dog aldrig i nogle konkrete handlinger og i stedet rykkede han til Manchester City i 2016 hvor han siden har spillet 188 kampe med 35 mål til følge. I Dortmund spillede han 157 kampe med bare 15 mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gündogan: Messi er min favorit

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder