Annonce


Annonce

Annonce

Marcelo afslører Real Madrids Messi-plan

El Clasico - 15. november 2023
Lionel Messi er ikke længere i FC Barcelona og Marcelo er ikke længere i Real Madrid, men de har begge noget til fælles: De er hver især den spiller med flest trofæer vundet i de to klubber. De mødte hinanden rigtig mange gange under El Clásico og også når Argentina og Brasilien mødte hinanden.

I en årrække var der stor fokus på El Clásico - meget større end i dag - og det bidrog begge spillere til. Inde på banen har de haft utrolig mange dueller og i et interview med avisen Sport afslører Marcelo hvilken plan Real Madrid typisk lagde for at kunne stoppe Messi. Det fungerede ikke helt optimalt, da Messi scorede 26 mål og assisterede 14 gange i 47 El Clásicos.

- Messi talte ikke meget i løbet af kampene og jeg forsøgte ikke at tale til ham fordi, at han var så stille, fortæller Marcelo i interviewet med Sport og følger lidt mere konkret op omkring Real Madrids plan for at undgå at se en magisk Messi:

- Vi sagde altid, at vi skulle lade ham forblive stille. For hvis man valgte at genere ham, så ville du provokere ham og det ville gøre ham sur. Og hvis han er sur, så bliver han endnu sværere at stoppe inde på banen, fortæller Marcelo yderligere.

Real Madrid nåede at have en del trænere mens Lionel Messi var aktiv for FC Barcelona, men argentineren var altid på pletten og var hovedårsagen til Barca dominans i de kampe, som de vandt. Tilbage i 2017 formåede Marcelo at sende Messi jorden med en albue hvilket resulterede i, at argentineren begyndte at bløde inde i munden. Det kom Marcelo og hans holdkammerater til at bøde for.

Messi scorede nemlig det udlignede mål til 1-1 i den kamp efter 33 minutter og da der stod 2-2 på uret da kampen gik ind i de sidste sekunder, så scorede Messi endnu engang og sikrede Barca den famøse sejr på 2-3 på Bernabeu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Marcelo afslører Real Madrids Messi-plan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder