Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Messinho vil kun til Barca

Transfermarked - 7. januar 2024
FC Barcelona har allerede udpeget deres næste brasilianske spiller til at knytte til Xavis mandskab. Navnet er Estevao Willian, også kendt som 'Messinho' på grund af hans Messi-agtige spillestil. Han er blot 16 år, men han er allerede fast besluttet på, hvor han i fremtiden skal spille.

Messinho har tiltrukket stor opmærksomhed fra mange europæiske topklubber heriblandt PSG, Manchester City og Arsenal, men selv har han fortalt sin klub Palmeiras, at han kun vil til Barca og det har klubben accepteret. Et skifte står ikke lige for døren, men Barca har allerede internt givet grønt lys til, at Messinho er den næste i rækken af brasilianske spillere.

Om Messinho
Estevãos rejse i fodbolden begyndte i 2017, da han sluttede sig til Cruzeiros akademi. Selv i en ung alder var hans talenter åbenlyse, hvilket førte til, at han påtog sig øgenavnet 'Messinho' som en hyldest til hans idol, Lionel Messi, hvis spillestil han efterlignede. I 2018, kun 10 år gammel, underskrev Estevão en professionel kontrakt med Nike og blev dermed den yngste brasilianske spiller nogensinde, der gjorde det, og overgik blandt andet som Rodrygo Goes.

Den unge stjerne skiftede til Palmeiras i maj 2021 og underskrev en prøvekontrakt. Hans indflydelse var ikke til at tage fejl af og han bidrog til Palmeiras' ungdomshold, der vandt prestigefyldte titler, herunder Campeonato Paulista U17, Campeonato Paulista U15 i 2022-sæsonen. I oktober 2023 scorede han et hattrick i Campeonato Brasileiro U17-finalen, der endte med en 3-0-sejr mod São Paulo, hvilket hjalp hans klub med at vinde trofæet to gange i træk.

Han er født i Franca (Franca er en kommune i delstaten São Paulo) og måler 170 centimeter og med sin kunnen på midtbanen og på kanten er han en offensivtorienteret spiller. Han fik sin debut på Palmeiras' førstehold den 7. december 2023. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Messinho vil kun til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder