Annonce


Annonce

Annonce

Messi ignorerede Laporta til Ballon d'Or-gallaen

Ballon dOr - 4. november 2023
Når Joan Laporta bliver spurgt ind til Lionel Messi nævner han altid, at de to har et godt forhold og at Barca arbejder på at skabe en en stor hyldest til argentineren for sin tid i klubben. Men til mandagens Ballon d'Or-ceremoni i Paris fik man set, at der bestemt ikke er noget godt forhold mellem dem.

Lionel Messi var den helt store spiller mandag aften, da han for ottende gang i sin smukke karriere blev kåret som verdens bedste fodboldspiller. FC Barcelona havde også flere spillere med og deres kvindelige spiller, Aitana Bonmati, vandt kvindernes Ballon d'Or, så der var god grund til at Joan Laporta rejste med til Paris i mandags. Men han fik en kold skulder af Messi undervejs.Ifølge journalisten Guillem Balague, så stillede Messi op til et billede sammen med Aitana Bonmati. De to kender hinanden godt og taler også sammen, så det var helt naturligt, at de skulle tage et billede sammen med deres Guldbolde. Foran dem stod en smilende Joan Laporta som, ifølge Balague, meget gerne ville tage et billede med Messi og hans Guldbold, men da Messi var færdig med at tage et billede med Aitana, gav han Laporta den kolde skulder og ignorerede ham og gik videre i teksten.

Det er bestemt ikke gode nyheder for nogen, at de to ikke har et godt forhold. Mange Barca-fans ønsker at kunne se en smuk hyldest til argentineren og der er lagt op til at det sker når det nye Camp Nou står klart. Men inden da skal der aftaler og planer på plads - og det ligner ikke, at Laporta personligt kan nå ind til Messi i disse dage.

Lionel Messi udtalte selv samme aften, at han fortjener at sige farvel til Barcas fans for alt, hvad de har oplevet sammen, så argentineren har i hvert fald åbnet døren for at lade sig hylde og samtidig sige farvel til sine fans, men det kræver et større arbejde for Laporta at få rodet bod på forholdet mellem parterne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi ignorerede Laporta til Ballon d'Or-gallaen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder