Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ilaix Moriba forfremmes i næste sæson

Nyheder - 5. marts 2021




Ilaix Moriba udlever lige nu en drøm. Barca B-spilleren er gået fra at have fået debut på førsteholdet som følge af manglende spillere til pludselig at hjælpe holdet mod succes. Senest kom han ind mod Sevilla i den vigtige semifinale og her satte han en god præstation ind.

Ronald Koeman har ikke været bange for at sende Ilaix Moriba i spil og det beviser, at Ilaix tager sin træning seriøs og gør livet svært for Koeman når han skal vælge spillere. En erfaren spiller som Miralem Pjanic får sjældent spilletid mens en ung og uerfaren Ilaix lige nu kan juble over at han har tillid fra sin træner. Det er indsatsen til træning og i kampene, som gør forskellen.

På grund af Ilaix Moribas stærke præstationer har klubben ifølge Sport valgt at han skal forfremmes til førsteholdet i næste sæson. Som 18-årig burde han egentlig spille på klubbens U19-hold, men han har altid været længere fremme rent fodboldmæssigt end sine jævnaldrene.

Det er ikke kun nu, at klubben ser potentiale i ham. I flere år har man haft et godt øje til ham med håbet om, at han kunne bygge på så han kunne blive en del af førsteholdet og planen ser nu ud til at lykkes, da han står til en forfremmelse. Men han har undervejs måtte afvise nogle store klubber.

Som bare 16-årig fik han store tilbud fra Manchester City, Chelsea og Juventus, men han valgte at afvise dem alle - inklusiv flere klubber - og skrev i stedet under på en kontraktforlængelse med Barca, som løber frem til 2022. Til sommer må man formode, at den nye præsident forlænger med ham endnu engang da han ellers frit vil kunne forhandle med klubber fra januar 2022. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ilaix Moriba forfremmes i næste sæson

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder