Videoer - 8. marts 2021

Alex Collado er en mand for fremtiden det kan der ikke være tvivl om. Han er den store stjerne på Barcas B-hold og hjalp holdet til sejr i weekenden, da Llagostera kiggede forbi. Det startede dog skidt for hjemmeholdet, som efter en halv time var bagude med to mål.

Først scorede Sergio Cortes på straffespark før Gil Muntadas' langskud fik lov til at gå i mål. Men så blev der skruet op for effektiviteten, da Rey Manaj lige inden pausen fik scoret mens Konrad de la Fuente lige efter pausen udlignede til 2-2 og så var kampen helt åben igen.

10 minutter inde i anden halvleg var kampen vendt på hovedet, da Lucas Lima scorede til 3-2 og så var der guf til seerne, da Alex Collado pludselig driblede sig vej til målet før han scorede til slutresultatet 4-2. Du kan se alle mål her.