Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roberto Carlos stikker til Barca

La Liga - 6. april 2021
Roberto Carlos stikker til Barca

© JOAQUIN CORCHERO ARCOS - DIARIO AS


Der var drama undervejs i opgøret mod Valladolid i går, da Barca havde store problemer med at nedbryde deres defensiv. Undervejs i kampen appellerede Valladolid for et straffespark, da bolden blev sparket op på Jordi Albas hånd. Efter et VAR-gennemtjek blev appellen dog afvist.

- Dommeren fortalte mig, at han var klar over, at bolden ramte hans hånd, men at højden på hånden ikke var nok til at der kunne dømmes et straffespark, udtalte Valladolid-træneren efter opgøret, hvor han desuden også var utilfreds med at Plano fik direkte rødt kort for en tackling på Dembélé, som senere scorede det matchvindende mål.

Real Madrid-legenden Roberto Carlos deltog også i debatten, da han på Twitter var ude med en besked.- Jeg er sikker på, at dommeren får en kamp i weekenden igen som en præmie efter i dag (i går, red.), skrev Roberto Carlos på Twitter.

Selvom der tales meget om Barca og Atletico Madrid i jagten på mesterskabet, så må man ej forglemme, at Real Madrid også er med i kampen. De er kun to point bag Barca og tre point bag Atletico Madrid, så det er absolut ikke fordi, at de er afskrevet og derfor var der også irriterende for Roberto Carlos, at dommeren ikke dømte straffespark. Den havde han gerne set blive dømt.

Som svar til Carlos og de øvrige, som mente, at der var straffespark, var Barca-fans på de sociale medier dog hurtigt til at reagere med billeder i massevis omkring de kontroversielle kendelser som Real Madrid har fået tildelt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder