Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rafa Marquez: Svært at afvise Barca

Nyheder - 25. april 2021
Rafa Marquez: Svært at afvise Barca

©


Den tidligere Barca-spiller Rafa Marquez håber på, at han kan vende tilbage til Barca en dag som træner. Han har netop talt med TUDN, hvor han kunne bekræfte, at han er blevet tilbudt en trænerrolle på klubbens akademi, men først skal han lige have gjort sit trænerkursus færdig.

- Det er svært at afvise Barca. Når jeg vender tilbage til Spanien, så finder vi en løsning og hvis alt går vel, så har jeg mulighed for at knytte mig til Barca allerede til august. Barcas tilbud kan hjælpe mig i processen til at blive en del af verdens bedste klub igen og ikke mindst det bruge ungdomsakademi, udtaler han.

- Jeg har et rigtig godt forhold til Joan Laporta. Jeg støttede ham ved præsidentvalget på grund af vores gode forhold, kom det yderligere fra Rafa Marquez.

Der er tale om en trænerrolle på et af klubbens ungdomshold men med håbet om, at det kan udvikle sig til endnu mere i fremtiden. Man ser flere og flere tidligere Barca-spillere, som går trænervejen og alle ønsker at vende retur til Barca. Xavi er utvivlsomt den person, man håber tager tøjlerne på førsteholdet i fremtiden.

Derudover har Yaya Touré også udtalt, at han drømmer om at vende retur mens Andrés Iniesta har det i overvejelserne når han stopper sin aktive karriere.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder