Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca smed igen en gylden chance ud af vinduet

La Liga - 30. april 2021
Barca smed igen en gylden chance ud af vinduet

© Getty Images


For et par måneder siden kunne Barca kun drømme om at vinde mesterskabet, men en stærk start på 2021 samt en sløv start på året for Atletico Madrid betød, at Barca pludselig i aftes kunne overtage førstepladsen. Tidligere har man været hele 12 point bagude.

Ved at slå Granada i går kunne man have gået op og tage førstepladsen med bare 15 point at spille om, men da man højst overraskende tabte til Granada i går, skal man igen-igen hente hjælp fra Atletico Madrid og Real Madrid. Også for få uger siden havde man mesterskabet i egne hænder, men så tabte man til Real Madrid og blev igen slået ud.

Situationen er den nu, at Atletico Madrid topper med 73 point mens Barca og Real Madrid sidder på 71 point. Derudover er Sevilla også helt med fremme på 70 point. Det er altså meget tæt i toppen af La Liga og for Barcas vedkommende har man fortsat en kamp mod Atletico Madrid, så man kan reelt set selv bestemme om man vil slutte over Atletico Madrid eller ej. Det gør man ved at vinde sine resterende kampe.

Til gengæld er Real Madrid bedre indbyrdes end Barca hvorfor madrilenerne ender med mesterskabet hvis begge hold vinder de sidste fem kampe. I Spanien er det først og fremmest de indbyrdes kampe, som er afgørende og her vandt Real Madrid 3-1 på Camp Nou og 2-1 på hjemmebane hvorfor Barca slet ikke har en chance i det regnestykke.

Spændingen er altså intakt i toppen af La Liga og det bliver spændende at følge de næste par uger, hvor ligaen bliver afgjort.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder