Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sevilla tabte vigtigt skridt i mesterskabskampen

La Liga - 4. maj 2021
Sevilla tabte vigtigt skridt i mesterskabskampen

© EFE


Topholdene i La Liga bliver ved med at miste point. Real Madrid spillede to gange uafgjort for få uger siden, Barca tabte til Granada, Atletico Madrid har smidt ekstraordinært mange point i 2021 og i går var det Sevillas tur til at komme ned på jorden.

Andalusierne kunne rykke sig helt op omkring Barca og Real Madrid med en sejr hjemme over Athletic Bilbao, men Inaki Williams ville det anderledes, da han scorede kampens enlige mål til sidst i kampen. Dermed tabte Sevilla et vigtigt skridt i kampen om mesterskabet, som de absolut har været en del af på det seneste. Og trods alt stadig er det.

Sevilla møder Real Madrid i weekenden og her er det sidste udkald for dem hvis de vil holde fast i deres spinkle håb om at vinde guld denne sæson. For Barca kan nederlaget til Sevilla være både godt og skidt. Med en sejr havde gejsten utvivlsomt været højt til den kommende kamp mod Real Madrid, da man på den måde ville kunne gå forbi madrilenerne.

Et nederlag i går betyder, at man uanset resultatet mod Real Madrid ikke rykker sig i tabellen, men til gengæld vil man kun være ét point bagude med tre spillerunder igen hvilket der er håb i. Sevilla har med fire spillerunder seks point op til Atletico Madrid, så nederlaget mod Bilbao gør ondt, men der er en kæmpe ære i at ende i top 3 for Sevilla hvorfor de overhovedet ikke er slået ud endnu.

Den kommende weekend byder på topkampene Barca mod Atletico Madrid og Real Madrid mod Sevilla. Så toppen kommer til at ændre sig når den sidste kamp er spillet sent søndag aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder