Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Engelsk presse: Barca følger Raheem Sterling

Transfermarked - 8. juni 2021
Engelsk presse: Barca følger Raheem Sterling

© Getty Images


26-årige Raheem Sterling har ikke haft sin bedste sæson til trods for at Manchester City sikkert vandt Premier League og kom hele vejen til finalen i Champions League, hvor man dog tabte 1-0 til Chelsea. Han nåede kun at score 14 mål i sæsonen og måtte ofte sidde på bænken.

Det er engelsk presse, som skriver om Barcas interesse i Raheem Sterling. På nuværende tidspunkt snakkes der ikke om en konkret interesse for at indlede forhandlinger, men Barca følger Sterling tæt, da klubben står tæt på en aftale, der kan sikre dem en masse penge, som bl.a. skal bruges til at købe spillere efter at man har hentet et par transferfrie spillere.

Sterling er på kontrakt i Manchester City frem til 2023, så det bliver næppe let at hente ham denne sommer hvis Barca skulle gå efter ham. Til gengæld har Barca et helt marked af spillere, som de gerne vil af med, så på den front kan man inkludere spillere i en eventuel aftale, men så langt er situationen slet ikke kommet endnu. Derudover ønsker Barca at holde på Ousmane Dembélé, som primært er grunden til at man har øget sit kig på Sterling.Dembélé har kontraktudløb om et år og til den tid vil han kunne skifte gratis. Barca ønsker dog at forlænge med ham, men hvis det ender med at franskmanden kræver for mange penge, så bliver han sat til salg for 50-60 millioner euro og i den forbindelse vil man være på forkant med potentielle afløsere.

Sterling har spillet 292 kampe for City og scoret 114 mål. Inden da spillede han 123 kampe for Liverpool og scorede 23 mål.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder