Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Efter Memphis: Endnu en angriber på blokken

Transfermarked: Af Søren Nissen - 20. juni 2021
Efter Memphis: Endnu en angriber på blokken

© Simon Hofmann/Bundesliga (DFL)


I aftes sendte FC Barcelonas sociale medier et tweet ud med en løve-emoji, og kort tid efter denne ledetråd fik vi så bekræftet, at Memphis Depay, med den store løve-tatovering, skifter til FC Barcelona fra næste sæson. Det var efterhånden en offentlig hemmelighed og et spørgsmål om tid før det blev officielt.

Så skulle man tro, at Barca har hentet de angribere ind, som de har brug for til at kæmpe med om trofæer i næste sæson, men angiveligt er ledelsen slet ikke færdige. Søndag har Joan Laporta været ude og sige i et interview, at der vil blive hentet 3-4 spillere mere, for at holdet kan være fuldstændig kompetitivt til næste sæson. En af disse spillere kunne meget vel være den portugisiske angriber, Andre Silva.

Spilleren har i denne sæson gjort stort indtryk med sine 28 mål i den tyske Bundesliga for sin klub Eintracht Frankfurt. Det har fået flere store klubber til at rette blikket mod den 25-årige angriber. Blandt de interesserede er også Atletico Madrid og Manchester City. Sidstnævnte som søger en erstatning for Sergio Agüero.I Barca mener man, at Silva kan være en spiller, der passer perfekt ind i det nuværende system men også i fremtiden. Det eneste problem som desværre er en hæmsko for mange handler lige nu, er økonomien. Andre Silvas markedsværdi ligger på 45 millioner euro, men rygterne fortæller, at hans agent, Jorge Mendes og Eintracht Frankfurt er villige til at sælge for 35 millioner euro.

For at det kan lade sig gøre, har Joan Laporta i samme interview også været ude at sige, at Barca stadig skal sælge spillere, da dette beløb er højt i det nuværende marked. Dog har man rettet fokus mod netop Andre Silva, fordi han ikke er lige så dyr som eksempelvis Erling Haaland og Lautaro Martinez, som man også følger tæt i Barca.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder