Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De næste seks kampe er programsat

La Liga - 25. juli 2021
De næste seks kampe er programsat

© FC Barcelona


Barca er lige nu godt i gang med pre-season og har allerede spillet to kampe før de drager til Tyskland og møder Stuttgat. Kigger man på kampprogrammet er de næste seks kampe programsat. Det gælder de kommende tre venskabskampe samt de tre første ligakampe.

Barca kunne for nyligt bekræfte, at Juventus bliver modstanderen i Joan Gamper-kampen, der afvikles den 8. august. Det er sidste træningskamp inden der er point på højkant, hvor man indleder La Liga hjemme mod Real Sociedad før man allerede i anden spillerunde er på en svær opgave ude mod Athletic Bilbao, som i går slog Dortmund 2-0 i en venskabskamp.

De kommende seks kampe
31. juli 18.00: Stuttgart - Barca
4. august 19.00: RB Salzburg - Barca
8. august 21.30: Barca - Juventus
15. august 20.00: Barca - Real Sociedad
21. august 22.00: Athletic Bilbao - Barca
29. august 17.00: Barca - Getafe

Ovenstående kampe er således bekræftet med dato og spilletidspunkt og indtil videre er det kun kampen mod Juventus, som tillader tilskuere på lægterne. Her er der åbnet for 20% af Camp Nous kapacitet mens man kan skrive sig op til de øvrige hjemmekampe og få besked såfremt der åbnes op for tilskuere.

Du kan klikke her og få officielle kampbilletter til kampen mod Juventus - eller skrive dig op til de øvrige hjemmekampe


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder