Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca tjener kun 1 mio. euro på Gamper-kampen

Nyheder - 27. juli 2021
Barca tjener kun 1 mio. euro på Gamper-kampen

© FC Barcelona


Barca havde håbet på mere, men sådan blev det ikke. Sundhedsministeriet i Spanien har tilladt, at klubben lukker 20.000 fans ind på stadion når Barca tager imod Juventus i Joan Gamper-kampen den 8. august. Omkring 1 million euro tjener Barca på kampen.

Det er bare 10% af hvad man plejer at tjene sådan en festlig aften, som Joan Gamper-kampen altid er. Her bliver spillertruppen præsenteret for fansene ligesom der er fest i gaderne. Hvad man kommer til at tjene på salg af merchandise er naturligvis ikke til at vide, men på billetsalget kommer man ikke til at tjene nær så meget som man typisk plejer det.

Det bliver første gang siden den 7. marts 2020, at Barca spiller foran fans på Camp Nou. Dengang var det mod Real Sociedad i 1-0-sejren, før fans blev udelukket og resten af sæsonen skulle spilles for lukkede døre. Med muligheden for - måske - at se Messi og Ronaldo mod hinanden igen var der naturligvis øget spænding og interesse for kampen, men der kan kun komme 20.000 tilskuere ind på Camp Nou.

Barca rejser til Tyskland lige om lidt og møder Stuttgart den 31. juli før turen går til Østrig hvor man spiller mod RB Salzburg. Herefter vender man snuden hjem og forbereder sig så til kampen mod Juventus, som lige nu er den sidste træningskamp inden ligaen sparkes i gang.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder