Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu rettes fokus mod Champions League

Champions League - 27. september 2021
Nu rettes fokus mod Champions League

© Getty Images


Barca fik en historisk ringe start på Champions League, da de tabte 3-0 hjemme på Camp Nou til Bayern München. Den tyske maskine havde ingen problemer med at køre over de catalanske spillere, som dermed indleder Champions League på sidstepladsen i gruppen.

Barca er ikke blandt favoritterne til at vinde Champions League og det har Ronald Koeman også gjort helt klart. Man har ikke materialet til det, men man kan håbe, at de skadede spillere kan gå ind og løfte holdet som man så det med Ansu Fati i går mod Levante, hvor han fra første sekund totalt dominerede oppe i angrebet.

Efter et par ligakampe gælder det nu om at holde fokus på Champions League, hvor Barca er pisket til sejr i Portugal. Her venter Benfica nemlig onsdag aften og Barca har ikke råd til at tabe point eftersom man nok må sigte efter andenpladsen medmindre Bayern München fejler stort i sine gruppekampe.

Tyskerne er klare favoritter til at snuppe førstepladsen - specielt efter at de slog Barca med 3-0. Onsdag aften gælder det for Barca om at slå Benfica, som i første gruppekamp spillede 0-0 med Dynamo Kiev. Netop Dynamo Kiev skal en tur til München onsdag aften og her må det formodes, at Bayern München vinder og hvis Barca samtidig kan slå Benfica, vil man altså gå op og sætte sig på andenpladsen.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder