Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé og Ansu Fati ventes tilbage mod Dynamo Kiev

Champions League - 31. oktober 2021
Efter endnu en skuffende kamp i La Liga gælder det nu om at vende fokus mod Champions League, hvor Barca i midtugen drager til Ukraine for at møde Dynamo Kiev. Her er det udelukkende en sejr, som kan bruges til noget, da man skal forsøge at slutte på andenpladsen i gruppen.

Selvom der er muligheder for at slutte af på førstepladsen, så lader det til at blive usandsynligt for Barca at hamle op med Bayern München, som da også udklasserede Barca på Camp Nou og vandt 3-0 uden for alvor at folde sig ud. Mod Dynamo Kiev ventes Barca dog at få et stort offensivt boost.

Ousmane Dembélé blev egentlig vurderet til at kunne blive udtaget til gårsdagens kamp mod Alavés, men da det ikke skete, må det være givet, at han bliver udtaget til den kommende kamp mod Dynamo Kiev. Det samme bliver det med al sandsynlighed for Ansu Fati.

Sergi Barjuan afviste, at Ansu Fati ville blive klar til kampen mod Alavés for netop ikke at risikere ham for tidligt og inden en vigtig Champions League-kamp. Mod Dynamo Kiev formodes det dog at han vender retur, men igen uden at holde til en hel kamp.

Skulle Dembélé blive udtaget forventes det også kun at han spiller et kvarters tid hvis alt går vel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé og Ansu Fati ventes tilbage mod Dynamo Kiev

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder