Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Næsten to år siden det traditionsrige foto

Nyheder - 20. november 2021
Næsten to år siden det traditionsrige foto

© FC Barcelona


Når Barca og Espanyol mødes er der tale om et derby og for spillerne er det en helt speciel kamp selvom Barca alle år har været storebror og har statistikken på sin side. Det specielle derby indledes altid dagen forinden - eller tidligt på kampdagen - hvor de to trænere mødes og får skudt billeder med hver deres trøje.

I går var det Xavis tur, da Espanyol-træner Vicente Moreno dukkede op på Camp Nou til det traditionelle foto. Men det er næsten to år siden, at det billede er blevet skudt. Det er dog ikke lige knap to år siden, at de to hold har mødt hinanden. Senest var den 8. juli 2020, men her blev der ikke skudt nogle billeder.

Dengang afviste Espanyol i hvad der skulle have været et billede af Quique Setien og Rufete. Man skal helt tilbage til den 3. januar 2019 for at finde det sidste billede. Det var af Ernesto Valverde og Abelardo. 10 dage senere blev Ernesto Valverde fyret mens Abelardo fulgte efter kort tid efter.

Espanyol rykkede ned og spillede slet ikke med i La Liga, hvorfor det nu er 686 dage siden, at det traditionelle foto er blevet taget. I aften er der lokalbrag på Camp Nou og i Barca håber man på, at det kan tiltrække flere tilskuere til stadion. Klubben har i hvert fald forsøgt at få byens fans på stadion, da de kan spare 40% på billetterne frem til kampen mod Osasuna. Det har Barca selv bekræftet - dog kun de første 500 billetter.

Barca slog Espanyol 1-0 senest de to hold mødtes i 2020.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder