Barca er 16 point efter topholdet Real Madrid!

La Liga - 5. december 2021

Barcas dårlige start på sæsonen har efter 15 spillerunder sat sine tydelige spor om hvordan holdets tilstand er. En øjeblikkelig syvendeplads hele 16 point fra topholdet Real Madrid, der i går slog Real Sociedad på udebane. Baskerne har ellers haft fat i førstepladsen over flere spillerunder, men er inde i en dårlig periode og er rykket ned på femtepladsen.

På nuværende tidspunkt er der ikke mange som spår Barca de store chancer for at vinde ligatitlen. Der er fortsat mange kampe at spille og matematisk set er det muligt, men med holdets nuværende form og manglende kynisme skal der ske mirakler før at Barca kan begynde at kravle op i tabellen.

Mod Espanyol fik man sneget en smal sejr i land i en kamp, hvor uafgjort næppe havde været ufortjent. Mod Villarreal var man presset godt i bund med stillingen 1-1, men med to mål i de døende minutter fik Barca hentet endnu en sejr. Mod Real Betis slap heldet op og foran eget publikum tabte Barca 0-1.