Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Gavis løn afsløret - står til stor stigning

Nyheder - 20. december 2021




Gavi er kun 17 år men er allerede i gang med at slå sit navn godt fast på Barcas mandskab. Med de seneste mange, mange gode præstationer er han stamspiller på Xavis hold og det er da heller ingen overraskelse, at klubben har lagt i forhandlinger med Gavi om en kontraktforlængelse.

Klubben ønsker at binde Gavi til klubben og øge hans frikøbsklausul til 7,4 milliarder kroner således man holer mulige købere væk. Men lønmæssigt har Gavi lagt på en noget lavere løn end man typisk forbinder med Barca-spillere - selvom adskillige spillere i disse dage er gået ned i løn.



Gavi tjener således 743.000,- kroner hvert år svarende til knap 62.000,- kroner i måneden. Det er ikke store tal for en Barca-spiller, og selvom han med den nye kontrakt næppe kommer helt op på de astronomiske beløb, som man har set det i fodboldens verden, så kommer han til at få en betydelig lønforhøjelse. Lige nu vides det ikke hvor meget der forhandles om.

Derudover har han en bonus, som der kan udløses. Hvis han forlænger sin kontrakt med klubben vil en bonus på 11-15 millioner automatisk udløses. Så fra det synspunkt lokker klubben med at forlænge hans kontrakt - men naturligvis på klubbens vilkår, da man ønsker at låse ham og gøre det besværligt for en potentiel klub at købe ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gavis løn afsløret - står til stor stigning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder