Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barcas kvinder bankede Madrid med 7-0

Nyheder - 23. december 2021




FC Barcelona har verdens bedste kvindehold. Det så man i sidste sæson, hvor de vandt alle turneringer og i denne sæson - med en ny træner - har de på ingen måde set sig tilbage. I går var de på banen mod Madrid CFF, og her vandt de med hele 7-0.

Alexia Putellas scorede hattrick mens Jenni Hermoso, Lieke Martens og Leila Ouahabi også kom på tavlen. Paola Ulloa scorede selvmål undervejs og således var der altså aldrig nogensinde tvivl om udfaldet og de catalanske kvinder fortsætter således med en perfekt stime i kvindernes La Liga.



Efter 15 ligakampe har Barca vundet 15 kampe og har dermed maksimum point med 45. På andenpladsen kommer Real Sociedad ind med 34 point. Tager man et kig på antallet af mål som holdene scorer, så kan ingen - overhovedet - følge med Barca. Vanvittige 86 mål i 15 kampe har de scoret hvilket svarer til at de plaffer 5,7 mål ind i hver kamp pr. snit. Real Sociedad på andenpladsen kommer tættest på med bare 35 scoringer.

Derudover er forsvaret også med længder det bedste i ligaen. Blot fire mål har Barca lukket ind i de første 15 kampe og til sammenligning har Atletico Madrid på tredjepladsen lukket 12 mål ind. Der er altså en verden til forskel og kigger man på topscorerlisten er fire ud af de fem øverste placering optaget af Barca-spillerne Putellas (12), Oshoala (11), Hermoso (10) og Martens (10). Ferreira fra Madrid CFF har scoret 11 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcas kvinder bankede Madrid med 7-0

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder