Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alves og Lenglet testet positiv for Covid-19

Coronavirus / COVID-19 - 28. december 2021




Barca havde en trist nyhed de måtte melde ud i aftes, da både Dani Alves og Clement Lenglet er testet positiv for Covid-19. I første omgang gik der rygter om, at det kun var Clement Lenglet, som var testet positiv, men da den officielle nyhed kom, var Alves med i puljen.

Coronavirus hærger stadig og herhjemme i Danmark slår antal smittede rekorder dagligt. Det er en trist udvikling til trods for massive restriktioner og tiltag - men i disse dage er der intet der tyder på, at Covid-19 er tæt på at blive besejret.



Klubben kan dog heldigvis fortælle, at både Alves og Lenglet er ved godt mod og har det godt under omstændighederne. Myndighederne er naturligvis blevet informeret og samtidig betyder det, at hverken Alves eller Lenglet kan møde ind til træningen, som starter i dag efter en mindre juleferie.

Spillerne har netop været på juleferie og skulle i forbindelse med genoptagelsen af træningen foretage en PCR-test, men her viste Alves og Lenglet altså positiv og de skal nu sidde over træningen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alves og Lenglet testet positiv for Covid-19

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder