Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Covid-19: Spilles Barcas kamp mod Mallorca stadig?

Coronavirus / COVID-19 - 30. december 2021




På søndag skal Barca i aktion for første gang i det nye år når de på udebane møder Mallorca. Men forberedelserne har været alt andet, end hvad Xavi havde håbet på. Den ene spiller efter den anden er blevet testet positiv for Covid-19.

Med de tre nye tilfælde i dag torsdag, har Xavi i alt 10 mand ude med Covid-19. Men hvad er reglen egentlig? Hvornår bliver kampen udskudt? Skal den spilles alligevel? Vi tager temperaturen på La Ligas reglement omkring emnet her.



La Ligas regel
Hvis du har fem førsteholdsspillere til rådighed i en trup på mindst 13 spillere (inklusiv B-spillere), så afvikles kampen. Lige nu har Barca ni førsteholdsspillere til rådighed: Ter Stegen, Neto, Araujo, Pique, Eric Garcia, Mingueza, Frenkie de Jong, Riqui Puig og Luuk de Jong.

Dermed er der fortsat adskillige tilfælde med Covid-19 der skal til før kampen bliver annulleret. Reglen kan gå ind og bryde med en anden regel om, at du skal have mindst syv førsteholdsspillere på banen på samme tid. Den regel er reduceret til fem i forbindelse med Covid-19.

Som situationen er lige nu, så har Barca altså nok spillere på førsteholde til at afvikle kampen.

Barcas Covid-19-ramte spillere
Alves, Lenglet, Balde, Alba, Dembélé, Umtiti, Gavi, Dest, Coutinho og Abde Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Covid-19: Spilles Barcas kamp mod Mallorca stadig?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder