Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergino Dest tænker ikke på et januar-exit

Transfermarked - 14. januar 2022Sergino Dest tænker ikke på et januar-exit

© Getty Images


Sergino Dest har døjet med en skade siden Xavi kom til holdet og rygterne fortæller, at Xavi ikke er tilfreds med amerikaneren hvorfor han har været på transferlisten lige siden. Men skal man tro avisen Sport, så tænker højrebacken ikke på at skifte her i januar.

Dest er skadesfri og fit for fight og har kun tankerne rettet mod at præstere godt til træning og i de minutter, han får på banen. Et januar-exit kan ikke komme på tale for ham, da han vil slutte sæsonen stærkt af i Barca og til sommer vil han vurdere sin situation.

Dest får ikke brug for at lede efter en ny klub hvis et skifte skulle komme på tale. Flere klubber har henvendt sig og flere har udvist interesse i at hente ham til sommer, men for nu er samtalerne på standby indtil Dest har vurderet sin situation når sæsonen nærmer sig sin afslutning.

Den 21-årige spiller var ellers udset til at få en stor rolle på holdet, men lige nu er Dani Alves fast højreback på holdet hvorfor Oscar Mingueza sjældent får spilletid. Desuden lader det ikke til at Xavi har den store fidus til Dest, så alt i alt kunne det ligne, at Dest til sommer er fortid i klubben. Der kan dog nå at ske mange ting inden da. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
2 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder