Dest så rødt da USA bankede Mexico

Nyheder - 16. juni 2023

Sergino Desto er i disse dage et navn, som går igen i medierne, da der umiddelbart ikke er nogen klubber, som er interesseret i ham. Han har været udlejet til AC Milan i sidste sæson, men den italienske klub har ingen intentioner om at holde fast i ham.

I mellem tiden er planen nu at han rejser hjem til Barcelona efter sommerferien for at løse sin fremtid. Inden da var han dog i aktion i nat for USA, som mødte Mexico. Mexicanerne havde Julian Araujo på bænken igennem hele kampen, så kampen bød altså ikke på de to Barca-højrebacks på banen på samme tid.

Der var tale om semifinalen i CONCACAF Nations League og her åbnede Pulisic til 1-0 efter en halv time mens han øgede et minut inde i anden halvleg til 2-0. Med 20 minutter igen fik hvert hold smidt en mand ud, da USA sagde farvel til McKennie mens Mexico måtte se Montes gå tidligt i bad.

Med 10 minutter igen sendte Dest en bold i dybden til Pepi, som rundede keeperen og lagde bolden i mål og så var finalepladsen hjemme for amerikanerne - men inden da gik det galt for Dest, da han sammen med Mexicos Arteaga blev sendt tidligt i bad for en omgang tumult.

Dermed skal USA altså møde Canada i finalen. Canada slog Panama med 2-0 i den anden semifinale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder