Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dårligt nyt: Sergiño Dest udeladt af CL-trup

Champions League - 4. februar 2023Dårligt nyt: Sergiño Dest udeladt af CL-trup

© Getty Images


Sergiño Dest er udlejet til AC Milan i denne sæson, som har fået en købsoption på 20 millioner kroner på amerikaneren. Den er dog ikke obligatorisk og derfor er der ingen garanti for, at Sergiño Dest forbliver i Italien når indeværende sæson slutter.

I denne uge kom der dårligt nyt for Barca - og Sergiño Dest - da højrebacken blev vejet for let til AC Milans Champions League-trup til knock out-fasen. Han har simpelthen ikke været god nok og klubben har prioriteret anderledes. Det er et klart signal om, at Barca ikke skal forvente, at AC Milan udløser købsoptionen på de 20 millioner euro, som er inkluderet i aftalen.FC Barcelonas håb var, at de kunne udleje Sergiño Dest til AC Milan og at klubben til sommer ville købe ham fri. Men på grund af svingende præstationer har han ikke lige frem fået milaneserne til at klappe i hænderne med ønsket om at købe ham på en permanent aftale og det sender FC Barcelona på arbejde.

Hvis AC Milan endegyldigt vælger ikke at købe Sergiño Dest fri, så skal FC Barcelona i forhandling med andre klubber, da catalanerne ikke har nogen planer for for højrebacken. 22-årige Dest har spillet 14 kampe for AC Milan i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
4 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
6 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
7 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
8 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
9 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
10 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
11 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
11 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...
11 t. Jules Koundé til Jordi Albas afskedscere...

Ugens mest læste

Seneste nyheder