Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-emnet Dusan Vlahovic tager til Juventus

Transfermarked - 25. januar 2022
Barca-emnet Dusan Vlahovic tager til Juventus

© Getty Images


Barcas topprioritet til sommer er at hente Erling Haaland, men skulle den plan gå i vasken har Barca blandt andet haft Fiorentinas Dusan Vlahović som backup. Men nu er backuppen væk - således rapporteres det, at Fiorentina og Juventus er enig om en handel.

Selve handlen mellem klubberne er på plads og der er en endelig aftale på plads. Lige nu er det Dusan Vlahović, hans agenter og Juventus, som taler sammen om de kontraktlige vilkår før handlen bliver officiel. Men det forventes at ske inden længe. Juventus betaler 75 millioner euro for at handlen går igennem i dette transfervindue.Det kan samtidig være nøglen til at Juventus åbner for at lade Alvaro Morata gå. Morata er ejet af Atletico Madrid, men den madrilenske klub er ikke selv interesseret i at hente Morata tilbage og ser derfor gode muligheder for at komme af med ham ved at sende ham afsted fra Juventus til Barca.

I Barca er der dog ekstra dårligt nyt. Dusan Vlahović er med al sandsynlighed væk og dernæst er også FC Basels Arthur Cabral så småt ved at fordufte. Fiorentina vil nemlig erstatte Dusan Vlahović med Cabral og her skulle der allerede foreligge et bud på 14 millioner euro fra den italienske klub. Både Dusan Vlahović og Arthur Cabral var på bordet i Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder