Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ubesejret i to sæsoner: Barca-kvinderne vinder ligaen

Nyheder - 13. marts 2022




Smerten af nederlag kender Barcas kvinder ikke til. De har her til eftermiddag vundet kvindernes liga, da de på hjemmebane bankede Real Madrid med 5-0. Egentlig kunne catalanerne have sikret sig titlen i går, men her var resultaterne ikke med dem - og det havde de nok heller ikke ønsket.

Ingen kan røre ved Barcas kvinder når det kommer til fodbold. Og med deres voldsomme stime havde de nok ønsket, at de selv kunne vinde titlen ved at slå Real Madrid på hjemmebane. Og det scenarie udspillede sig i dag, da Barca vandt 5-0 og dermed kan kalde sig for spansk mester.

Det er imponerende i sig selv, men tallene bag er endnu mere imponerende. Barca har nemlig været ubesejret i de to seneste sæsoner. Og derudover har de i denne sæsons hidtil 24 kampe scoret hele 136 mål hvilket svarer til 5,6 mål pr. kamp. Oven i hatten har de kun lukket seks mål ind. Så der er tale om total dominans, ingen i Spanien kan hamle op med.

Der resterer fortsat otte kampe tilbage for dem i denne sæson, men titlen er allerede sikret og kender man kvinderne godt, så har de ikke tænkt sig at gå ind og spille de sidste kampe uden at give modstand. Typisk vader de lige over modstanderne selvom den totale triumf allerede er i hus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ubesejret i to sæsoner: Barca-kvinderne vinder ligaen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder