Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Irriteret Laporta om dommerne: Det bliver ved

La Liga - 20. april 2022




I løbet af weekenden var Real Madrid tæt på at smide point i La Liga, da Sevilla i løbet af første halvleg kom på 2-0. Men som Real Madrid har gjort det et par gange på det seneste, så er de aldrig slået ud. Madrilenerne kom tilbage og kampen sluttede 2-3 hvilket betød, at de fik tre vigtige point.

Efter kampen var der stor frustration i Barca-lejren, da Camavinga i første halvleg skulle have modtaget sit andet gule kort og dermed skulle Real Madrid have spillet kampen til ende med 10 mand hvilket nok havde gjort opgaven mere vanskelig. Da Joan Laporta i går skulle tale om Barcas egen fiasko mod Frankfurt og fan-situationen, satte han også et par ord på dommerne.



- Der opstår situationer, som man burde kommentere på. Det sker af og til og de er tydelige. Det er ikke tid til at snakke om det, da vi er her for at snakke om en anden situation (fan-fiaskoen mod Frankfurt). Der er klart beslutninger, som vi ikke er enig i, men jeg vil ikke tale om emnet.

- Jeg håber bare, at de folk, som er i spidsen for dommerne, gør, hvad de kan for at få det hele på rette spor således at vi ikke se de her klare situationer, som bliver ved med at ske. Det ødelægger turneringen, forklarede Laporta i går og henviste udelukkende til situationen i Sevilla, hvor Real Madrids Camavinga altså ikke fik sit andet gule kort. Faktisk fik Sevilla slet ikke frispark i situationen.

Til gengæld tabte Barca 0-1 hjemme til Cádiz, som mesterskabet er endnu sværere at kæmpe om nu selvom det var det i forvejen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Irriteret Laporta om dommerne: Det bliver ved

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder