Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca byder penge og to spillere for Koundé

Transfermarked - 19. maj 2022
FC Barcelona er på jagt efter en ny forsvarsspiller og her er valget hidtil faldet på Sevillas 23-årige Jules Koundé. Nu melder Mundo Deportivo, at catalanerne har sendt deres første bud afsted - men det forventes ikke, at andalusierne accepterer buddet.

Således har Barca ifølge avisen budt 20 millioner euro + Sergino Dest og Clement Lenglet. På den måde betaler man mindre og samtidig bortfalder lønningerne for de to spillere, som ligeledes åbner to pladser op i truppen. Rygterne går på, at Sevilla ikke ønsker sig spillere i bytte for Koundé. De vil kun have penge.Koundé var tæt på at skifte til Premier League i sidste sæson, men Sevilla bremsede skiftet efter lange forhandlinger. Spanske aviser erfarer dog, at Sevilla har lovet Koundé, at de vil lytte til tilbud på ham denne sommer og nu har Barca meldt sig ind i kampen og nu er spørgsmålet om Mateu Alemany og hans folk fra Barcas sportslige ledelse kan overtale Sevilla til et salg.

Koundé har spillet i Sevilla siden 2019, da han kom til fra Bordeaux. Han har siden spillet 132 kampe og scoret ni mål. Det svarer til at han spiller over 40 kampe pr. sæson og vidner desuden om, at han plejer sin krop godt og ikke løber ind i mange skader. Han har også ni landskampe under bæltet for Frankrig.

Skulle det ikke lykkes for Barca at hente Jules Koundé, så vil de gå efter nummer to på listen over alternativer: Kalidou Koulibaly. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca byder penge og to spillere for Koundé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder