Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ferran Jutgla: Barca vil ikke have mig

Transfermarked - 26. maj 2022




Ferran Jutgla var en af de spillere, som viste sig godt frem inden vi gik ind i 2022. Her havde Barca angrebsproblemer og hurtigt fik førsteholdet hentet Jutgla op fra B-holdet og han viste sig flot frem med et par kasser og overraskende gode løb uden bolden.

Mange mente, at han fortjente en reel chance, men da januars transfervindue kom var Barca ikke i tvivl om, at der skulle hentes angribere ind og lynhurtigt blev Jutgla sendt ned på B-holdet igen og mens mange har ventet på, at klubben ville forlænge hans kontrakt kan han nu selv bekræfte, at klubben ikke længere ønsker ham.



- Barca vil ikke have mig, var det korte svar, da avisen Sport mødte ham efter gårsdagens landskamp mellem Catalonien og Jamaica. Det er en overraskende melding, da det ellers har forlydt, at klubben har arbejdet på at forlænge hans kontrakt for derefter at udleje ham til et hold med et højere niveau end klubbens eget B-hold.

I løbet af sæsonen har han scoret 21 mål hvoraf to af dem var på førsteholdet. Så han nåede at få en stor oplevelse med sig, men er nu klar over, at han skal finde sig en ny klub og at hans fremtid ikke er på Camp Nou. Hvor han ender vides ikke endnu, men den formstærke angriber kommer altså ikke til at hjælpe hverken første- eller B-holdet i næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ferran Jutgla: Barca vil ikke have mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder