Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid vil redde Barca ud af ruinerne!

Nyheder - 4. juni 2022
Real Madrid vil redde Barca ud af ruinerne!

© Getty Images


I Barca er der store økonomiske problemer, men drømme om at vinde store titler igen. Joan Laporta og hans folk arbejder hårdt på at finde formlen til en god og sund økonomi og har derfor besluttet sig for at afvise CVC-aftalen, som ville have kommet La Ligas præsident Javier Tebas til gode.

Tebas var manden, som tilbød Barca at komme ud af de økonomiske problemer ved at skrive under på CVC-aftalen, men som Barcas økonomidirektør Eduard Romeu udtalte i går, så er det en dum idé for en storklub som Barca, at sælge ud af sine TV-rettigheder for de næste 50 år.Derfor har Barca afvist CVC-aftalen, hvilket har gjort Tebas stiktosset. Han bliver ved med at tage ud til radiostationer og snakke dårligt om Barca lige som han også hyppigt er på de sociale medier for at sætte sig selv i bedre lys. Nu får Barca uventet hjælp - men der er en god grund til det.

Real Madrids præsident Florentino Perez ved en ting eller to om økonomi. Han er skarp på det felt og har i årevis formået at drive en sund forretning i Real Madrid - og nu er han klar til at hjælpe Barca ud af de økonomiske ruiner. Det melder El Confidencial i hvert fald.

Som bekendt arbejder Laporta og Perez på at gøre Super League til en realitet. Hvis ikke i morgen, så inden for den kommende fremtid. Perez ønsker ikke at Barca ser CVC-aftalen som den eneste udvej, for ved at skrive under med CVC glider Barca direkte ned i lommen på La Liga og det vil Perez ikke have skal ske hvis Super League skal blive en realitet.

Af den grund har Perez ifølge mediet planlagt at hjælpe Barca med at komme ud af de økonomiske problemer. Hvordan det skal foregå melder rapporten ikke noget om, men Perez vil bibeholde planen om at skabe Super League og derfor skal Barca ikke se La Liga som den eneste mulighed for at komme ovenpå igen.

Bemærk i øvrigt at Barca, Real Madrid og Athletic Bilbao er de eneste klubber, som har valgt at afvise CVC-aftalen. Så Barca står ikke helt alene.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

2 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
3 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
4 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
5 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
6 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
7 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
8 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
8 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
9 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
9 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder